PROEF DE SEIZOENEN

PROEF DE SEIZOENEN

Geniet in ons restaurant van een diner dat a la minute voor u voorbereid is. Op onze menukaart vindt u diverse vlees- en visgerechten. Naast de kaart serveren wij een wisselend 3-gangen Chef’s menu. Het restaurant biedt 100 ruime zitplaatsen in een moderne & gezellige sfeer. Terwijl u geniet van uw diner kunnen de kinderen spelen in de speciaal ingerichte kinderkamer.

Actuele specials

Naast de kaart serveren wij verschillende specials aangepast aan het seizoen.

Lunchkaart

Dinerkaart

1864-kasteel-van-bavaria-westkapelle-9-22-bew
vier

Feesten en partijen

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw (bedrijfs)feest, vergadering, receptie of trouwerij? Het Kasteel van Batavia is een perfecte locatie! Onze sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor groepen tot 250 personen.

relax

Op ons overdekte terras

Bestel uw favoriete drankje en geniet in goed gezelschap op ons heerlijke overdekte terras. Door de glazen omheining heeft u een mooi uitzicht op de zeedijk.

terras
zonsopkomst-hardeman
Sfeer

Robin Hardeman

Het restaurant ‘t Kasteel van Batavia combineert heerlijk eten en Westkappelse gastvrijheid met een fototentoonstelling van Robin Hardeman. Robin Hardeman is ongeveer 2 jaar geleden begonnen met fotograferen en is vanaf dat moment gegrepen door de fotografie. Fotografie is naast zijn werk een uit de hand gelopen hobby waar hij met veel passie en toewijding mee bezig is.

“Ik ga vaak in de vroege ochtend of tegen schemering op pad om de natuur in Zeeland, vaak op Walcheren, vast te leggen. Ik probeer mijzelf elke keer, als ik op pad ga, weer iets nieuws aan te leren op het gebied van fotografie. Andere omgevingen, instellingen, lenzen en weersomstandigheden houden mij scherp en dwingen mij ook om constant op te letten waar ik mee bezig ben. Gelukkig gaat dat ook nog vaak fout en daar leer ik weer van! Ik hoop ook nog veel meer te leren want er valt nog genoeg vast te leggen in ons prachtige Zeeland!”

Kijk voor meer informatie en foto’s op www.fotohardeman.nl

Drankenkaart