PROEF DE SEIZOENEN

PROEF DE SEIZOENEN

Geniet in ons restaurant van een diner dat a la minute voor u voorbereid is. Op onze menukaart vindt u diverse vlees- en visgerechten. Naast de kaart serveren wij een wisselend 3-gangen Chef’s menu. Het restaurant biedt 100 ruime zitplaatsen in een moderne & gezellige sfeer. Terwijl u geniet van uw diner kunnen de kinderen spelen in de speciaal ingerichte kinderkamer.

Chef’s menu

3 gangen | 23,50 euro

Uiensoep

Heldere uiensoep met een kaascrouton

Poulet noir

Langzaam gegaarde poulet noir met saus van citroengras

of

Roodbaars

Gebakken roodbaarsfilet met gegrilde groene asperges, bosui en saffraansaus

Bitterkoekjes bavarois

Bavarois van bitterkoekjes met koffie ijs

feesten-en-partijen
vier

Feesten en partijen

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw (bedrijfs)feest, vergadering, receptie of trouwerij? Het Kasteel van Batavia is een perfecte locatie! Onze sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor groepen tot 250 personen.

relax

Op ons overdekte terras

Bestel uw favoriete drankje en geniet in goed gezelschap op ons heerlijke overdekte terras. Door de glazen omheining heeft u een mooi uitzicht op de zeedijk.

terras
vuurtoren
Sfeer

Jan de Jonge

Het restaurant ‘t Kasteel van Batavia combineert heerlijk eten en Westkappelse gastvrijheid met een fototentoonstelling van de Westkappelse fotograaf Jan de Jonge. Het is een selectie uit zijn nieuwe werk. De landschappen en kustgezichten die u in het restaurant ziet hangen zijn allemaal lokaal werk. Zo kunt u bijvoorbeeld met een blik uit het raam de zeedijk zien, waarvan Jan de Jonge een minimalistisch landschap maakte.<

Fotograaf Jan de Jonge heeft een passie voor het Zeeuwse landschap en de regionale Noordzeekust. En dat kan je dan ook zien in zijn werk. Verder houdt hij zich bezig met fotojournalistiek en reportage in de algemene zin van het woord. Alle werken zijn te koop, prijzen zijn te vinden op de kaartjes onder de foto’s. Andere maten zijn ook leverbaar, prijzen op aanvraag.

Bierkaart

Drankenkaart