EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

In ons gastvrije café met groot beschut terras kun je naast een gezellig avondje uit ook van een heerlijke lunch of borrel genieten. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke events! Welkom bij Het Kasteel van Batavia.

Facebook

Evenementenkalender

kaboom
KABOOM! KASTEEL

18-01-2020
15-02-2020

Van 23:30 tot 02:00 uur met DJ Marvega

 

karaoke-met-woodworks

Live Karaoke met Woodworks

29-02-2020

Vanaf 23:00

 

fiets-4-daagse

Cycling 4-daagse

van 16 t/m 19 juni 2020

Meer informatie volgt!

 

Jaarlijks terugkerende evenementen

Het Kasteel van Batavia organiseert een aantal leuke evenementen die jaarlijks terugkeren. De evenementen vinden plaats gedurende het hele jaar. Bekijk de bovenstaande agenda voor actuele data en meer informatie.

Enkele van de jaarlijkse evenementen zijn de Wasschappelse kermis, het dijkfeest, de oldtimerrit, tankloop, Koningsdag én het wielercafé.

Wisseltap

Brand Sylvester

Een robijn rood winterbier. Veel aroma’s en een volle smaak van onder andere kruidnagel en beetje kaneel. Toch blijft de smaak soepel. Met recht een kruidig winterbier.

7,5% alc.

brand-sylvester

Beschut terras

Aansluitend aan het café vind je een heerlijk beschut terras. Door het glazen windscherm, de overkapping én warmtelampen is het hier altijd goed toeven. Ervaar onze Westkappelse gastvrijheid en schuif aan voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of koffie met gebak.

Benieuwd naar onze lunch en/of dinerkaart? Klik dan hier

Tip: de Kasteel van Batavia sporthap
Elk weekend een andere verrassende en voordelige sporthap