EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

In ons gastvrije café met groot beschut terras kun je naast een gezellig avondje uit ook van een heerlijke lunch of borrel genieten. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke events! Welkom bij Het Kasteel van Batavia.

Facebook

Café Kasteel van Batavia shared Brasserie de Boomgaard's post. ... Zie meerZie minder

🇩🇪️⬇️ Gaat u ook samen met ons dansend, zingend én etend de maand mei in? Onze chef kok heeft een speciaal menu samengesteld. Reserveren is gewenst. Prijs: € 16,50 p.p. Delen wordt gew...

Bekijk op Facebook
·Deel

Evenementenkalender

8-989_jungle_trail_web
Koningsdag 2018

27-04-18

Jungle Games & Jungle Party!

Wij maken ons op voor echte survivors! Durf jij dit avontuur aan? Geef je team (min. 4 personen) op via info@kasteelvanbatavia.nl.

Meer info volgt. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten!

foto-mtb-avondtocht-2017-lex-de-meester

Zeeuwse MTB strandtocht in het donker

19-05-18

De start voor deze spectaculaire toertocht zal om 22:00 uur worden gegeven bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke (Walcheren). Na 38 spannende kilometers in het donker over binnenwegen, polderpaadjes én natuurlijk het strand zal gefinisht worden bij Restaurant Café Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een lekkere kop soep op de deelnemers staat te wachten. Inschrijven via www.zeeuwsemtbstrandtocht.nl

kermis-011
Kermis Westkapelle 2018

06-07-18 t/m 09-07-18

Van vrijdag 6 t/m maandag 9 juli is het weer zover, de jaarlijkse kermis in Westkapelle met o.a. gaaischieten, kermis op de markt & feest in Kasteel van Batavia. Meer informatie volgt!

download
Dijkfeest XL | 3 dagen feest!

01-08-18 t/m 03-08-18

Na de XL editie in 2017, vindt er van 1 t/m 3 augustus 2018 weer een extra feestelijke editie van het dijkfeest plaats! 3 dagen vol met leuke activiteiten bij de Zeedijk in Westkapelle. Meer informatie volgt!

Jaarlijks terugkerende evenementen

Het Kasteel van Batavia organiseert een aantal leuke evenementen die jaarlijks terugkeren. De evenementen vinden plaats gedurende het hele jaar. Bekijk de bovenstaande agenda voor actuele data en meer informatie.

Enkele van de jaarlijkse evenementen zijn de Wasschappelse kermis, het dijkfeest, de oldtimerrit, tankloop, bazaar v.v. de Noormannen, oe tooier oe mooier (benefietdag), Koningsdag én het wielercafé.

Maandbier

‘t PaasIJ

t-paasij

PaasIJ is een licht amberkleurige lentebok, zacht en licht kruidig van smaak. De aroma’s vormen een mooie balans tussen fruit, koriander, gist en hop. De afdronk is licht tintelend, met een langdurige frisse nasmaak.
Alc. 7%

Beschut terras

Aansluitend aan het café vind je een heerlijk beschut terras. Door het glazen windscherm, de overkapping én warmtelampen is het hier altijd goed toeven. Ervaar onze Westkappelse gastvrijheid en schuif aan voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of koffie met gebak.

Benieuwd naar onze lunch en/of dinerkaart? Klik dan hier

Tip: de Kasteel van Batavia sporthap
Elk weekend een andere verrassende en voordelige sporthap