EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

In ons gastvrije café met groot beschut terras kun je naast een gezellig avondje uit ook van een heerlijke lunch of borrel genieten. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke events! Welkom bij Het Kasteel van Batavia.

Facebook

22 uren geleden

Café Kasteel van Batavia

Wat een mooi resultaat van ‘Aan de toog 2.019’. Super!! 👍Het project: een 'remake' van het bekende schilderij 'Aan de toog' door Charley Toorop. Met vijf geweldige Westkappelse modellen, aan de toog van het Kasteel, is 'Aan de toog 2.019' gemaakt. Het eerste van een serie. Dit weekend meer op de website. Nu wat beelden van deze middag. Eén van de vijf was er niet bij door vakantie. De foto hangt in het Polderhuis. ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook
·Deel

oldtimerrit
18e Wasschappelse Oldtimerrit

15-06-19

Op 15 juni 2019 wordt de Wasschappelse Oldtimerrit weer georganiseerd! De route start vanaf Kasteel van Batavia langs verschillende plaatsen en door prachtige landerijen. De inschrijvingstermijn zal duren van 1 april tot en met 9 juni 2019.
Meer info: https://www.wasschappelse-oldtimerrit.nl/
Startlocatie: Kasteel van Batavia | Zuidstraat 143 4361 AH Westkapelle

9f2e80ee-0cbf-4c90-a723-2f81ae7f6e46
Zeeuwse Wieler Wind Zesdaagse

16-06-19

De tweede etapee van de ZWW6D vindt plaats op zondag 16 juni over de Zeeuwse Wind Route met een dagvullend programma voor alle leeftijden rondom Kasteel van Batavia. De Zeeuwse Wind Route biedt je de kans om een sportieve prestatie te verrichten die Jo de Roo, Keetie van Oosten-Hage, Theo Middelkamp en Jan Raas nooit hebben volbracht. In hun tijd lagen de Deltawerken, die nodig zijn voor dit parcours, er nog niet. Je wordt tijdens deze tocht flink op de proef gesteld. Het wordt veel stoempen op de pedalen, want hier krijg je te maken met de wind, wind en nog eens wind. Pal op de kop, hard langs de zijkant en heel af en toe in de rug. Je doet bij de Zeeuwse Wind Route drie Zeeuwse eilanden aan en fietst veel langs water. Je zult tegen het eind van de route je benen goed voelen, maar als je de eindstreep haalt, ben je een onvervalste Zeeuwse wielerheld.

SPORTIEVE FIETSERS
10.00 tot 11.00 uur: Ontvangst en inschrijving bij Kasteel van Batavia.
Twee toertochten van 55 of 126 kilometer.
Bij de toertocht van 126 kilometer rijdt u over de Deltawerken en de Zeelandbrug. Er is een tussenstop in Zierikzee.

Inschrijfgeld
€ 7,50, waarvan € 3,50 voor Stichting MS Westkapelle.

Jaarlijks terugkerende evenementen

Het Kasteel van Batavia organiseert een aantal leuke evenementen die jaarlijks terugkeren. De evenementen vinden plaats gedurende het hele jaar. Bekijk de bovenstaande agenda voor actuele data en meer informatie.

Enkele van de jaarlijkse evenementen zijn de Wasschappelse kermis, het dijkfeest, de oldtimerrit, tankloop, bazaar v.v. de Noormannen, oe tooier oe mooier (benefietdag), Koningsdag én het wielercafé.

Wisseltap

CHOUFFE Soleil

CHOUFFE Soleil. Delicaat, fruitig, verfrissend… CHOUFFE Soleil belooft u de hele zomer lang stralende momenten. Gebrouwen op basis van een mengeling van gemoute gerst, tarwe en rogge, verspreidt CHOUFFE Soleil een zoet aroma van vlierbloesems en kamille. Zalige smaken van citrusvruchten (mandarijn en limoen) met toetsen van vanille en een hint van peper. Een feest voor uw smaakpapillen! In de ietwat troebele CHOUFFE Soleil schijnt altijd de zon. Om het hele jaar door van te genieten. Er staan u dus nog heel wat gezellige momenten te wachten!

Alc. 6%

chouffe-soleil-fles-33cl_1_1

Beschut terras

Aansluitend aan het café vind je een heerlijk beschut terras. Door het glazen windscherm, de overkapping én warmtelampen is het hier altijd goed toeven. Ervaar onze Westkappelse gastvrijheid en schuif aan voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of koffie met gebak.

Benieuwd naar onze lunch en/of dinerkaart? Klik dan hier

Tip: de Kasteel van Batavia sporthap
Elk weekend een andere verrassende en voordelige sporthap