EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

In ons gastvrije café met groot beschut terras kun je naast een gezellig avondje uit ook van een heerlijke lunch of borrel genieten. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke events! Welkom bij Het Kasteel van Batavia.

Facebook

Summer is coming soon! ... Zie meerZie minder

#Westkapelle vandaag, de dijk

Bekijk op Facebook
·Deel

Evenementenkalender

Café
Popquiz

02-03-18

We gaan quizzen!! Het wordt een gezellige avond voor iedereen die ook maar iets van popmuziek afweet. Met leuke prijzen! Zet het in je agenda, vorm een team van 2-5 personen en schrijf het team in via info@kasteelvanbatavia.nl. Inschrijven op de avond zelf kan tot een uur voor aanvang.

Start: 19:30 uur
Deelname = gratis

foto-mtb-avondtocht-2017-lex-de-meester
Zeeuwse MTB avond strandtocht

03-03-18

Op zaterdagavond 3 maart vindt de tweede editie van de Zeeuwse MTB avond strandtocht met verlichting plaats! Deze tocht met een route van 38 km start bij tweewielerspecialist Van der Eijk in Serooskerke en finisht bij het Kasteel van Batavia in Westkapelle.

Inschrijven via: www.zeeuwsemtbstrandtocht.nl of op 3 maart vanaf 18:00 uur bij Van der Eijk tweewielerspecialist, de Zompe 2c, Serooskerke.

band-soulkitchen
Batavia Sessies: Soulkitchen!

04-03-18

De vorige optredens van de akoestische band Soulkitchen in ‘t café waren een succes! Gezelligheid, verzoeknummers spelen… Soulkitchen weet de sfeer er altijd goed in te brengen! Op zondag 4 maart komen ze daarom weer optreden.

Naast gezellig iets drinken in ‘t café, kun je genieten van een 3-gangen sessie menu voor € 21,50 p.p. of van een diner van onze dinerkaart. Reserveren voor het diner is gewenst. Tijd: vanaf 17:00 uur. Entree = gratis.

thumbnail_20170916_erff_collectief_shoot-37
Viben met K-Liber!

10-03-18

Op zaterdag 10 maart gaan we een avondje viben met K-Liber!!
”Luister naar die beat en laat je heupen lekker los
Beweeg op die ritme en je voelt die zware bas
K-Liber in da house en je weet whats up!
Laat die beat pompen en jump jumpppppp.”

Tijd: 22:30 uur
Entree = gratis!

thumbnail_cc-barn-kopie
Diner-concert: Champagne Charlie 30 jaar!

30-03-18

Op vrijdag 30 maart geeft de band Champagne Charlie een diner-concert in ons restaurant. Het belooft een gezellige avond te worden incl. 5-gangen verrassingsdiner en met Amerikaanse muziek uit de vorige eeuw: blues, jazz, country…

Prijs: € 47,50 p.p. excl. dranken
Aanvang: 19:00 uur. Reserveren is gewenst via info@kasteelvanbatavia.nl of
0118-571371

pub-quiz-def-1
Pubquiz

08-04-18

Na de popquiz van vrijdag 2 maart organiseren we op zondagmiddag 8 april een pubquiz. Het wordt een gezellige middag met vragen over algemene onderwerpen en regionale vragen. Zet het in je agenda, vorm een team van 2-5 personen en schrijf het team in via info@kasteelvanbatavia.nl. Inschrijven op de middag zelf kan tot een uur voor aanvang. Start: 15:00 uur. Deelname = gratis!

8-989_jungle_trail_web
Koningsdag 2018

27-04-18

Jungle Games & Jungle Party!

Wij maken ons op voor echte survivors! Durf jij dit avontuur aan? Geef je team (min. 4 personen) op via info@kasteelvanbatavia.nl.

Meer info volgt. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten!

Jaarlijks terugkerende evenementen

Het Kasteel van Batavia organiseert een aantal leuke evenementen die jaarlijks terugkeren. De evenementen vinden plaats gedurende het hele jaar. Bekijk de bovenstaande agenda voor actuele data en meer informatie.

Enkele van de jaarlijkse evenementen zijn de Wasschappelse kermis, het dijkfeest, de oldtimerrit, tankloop, bazaar v.v. de Noormannen, oe tooier oe mooier (benefietdag), Koningsdag én het wielercafé.

Maandbier

Cherry Chouffe Rouge 8%
&
Brand Zwaar Blond 8.5%

cherry-col
brand-gl-zwaar-blond

De Cherry Chouffe Rouge is perfect voor mensen die van een fruitig biertje houden. Dit biertje heeft een basis van Mc Chouffe en is verrijkt met fruit.

Vijf verschillende hopsoorten geven Brand Zwaar Blond een frisse en fruitige smaak.

Beschut terras

Aansluitend aan het café vind je een heerlijk beschut terras. Door het glazen windscherm, de overkapping én warmtelampen is het hier altijd goed toeven. Ervaar onze Westkappelse gastvrijheid en schuif aan voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of koffie met gebak.

Benieuwd naar onze lunch en/of dinerkaart? Klik dan hier

Tip: de Kasteel van Batavia sporthap
Elk weekend een andere verrassende en voordelige sporthap