EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

In ons gastvrije café met groot beschut terras kun je naast een gezellig avondje uit ook van een heerlijke lunch of borrel genieten. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke events! Welkom bij Het Kasteel van Batavia.

Facebook

Evenementenkalender

kermis1
Kermis Westkapelle 2019

05-07-19 t/m 08-07-19

Kermis Westkapelle 2019!

NIEUW! Wij kunnen wegens een verbouwing tijdens de kermis niet meer exploiteren bij het Koffiehuis. Om toch iets extra’s te doen voor jullie plaatsen we een FEESTTENT op het Abraham Calandplein met optredens van goede bands en lekker eten. We gaan er weer een mooi feestje van maken!

– Munten zijn verkrijgbaar bij Kasteel van Batavia vanaf 01-07,
– Munten zijn t/m 04-08 te besteden bij Kasteel van Batavia,
– Volg het Facebook evenement voor meer informatie.

Bekijk hier het programma!

trekkertrek-aagtekerke-socialmedia
TrekkerTrek Aagtekerke

20-07-2019

Kasteel van Batavia verzorgt de catering op dit topevenement op het gebied van Truck- en Tractorpulling in het Zeeuwse Aagtekerke. Ook dit jaar weer met vele klassen en aangevuld met interessante demo’s. Voor kinderen is er van alles te doen. De diverse attracties zijn allemaal gratis! Kortom een lange dag plezier voor het gehele gezin!

meikevers3
Mega Mossel & Spareribs Party!

20-07-2019

Kasteel van Batavia verzorgt weer een Mega Mossel & Spareribs Party op het evenemententerrein in Aagtekerke.
Aanvang: vanaf 17.30 uur
Kosten: vanaf € 5,00

Locatie: Hoek Pekelingseweg – Aagtekerkseweg in Aagtekerke.
Tip! Reserveer via info@kasteelvanbatavia.nl

herlings-eindigt-knap-als-tweede-in-duitse-mxgp-wedstrijd
Supercross Aagtekerke

26-07-2019

Kasteel van Batavia verzorgt de catering op Supercross in Aagtekerke. Ben jij erbij? Het wordt weer een mooi feestje in de feesttent!

Jaarlijks terugkerende evenementen

Het Kasteel van Batavia organiseert een aantal leuke evenementen die jaarlijks terugkeren. De evenementen vinden plaats gedurende het hele jaar. Bekijk de bovenstaande agenda voor actuele data en meer informatie.

Enkele van de jaarlijkse evenementen zijn de Wasschappelse kermis, het dijkfeest, de oldtimerrit, tankloop, bazaar v.v. de Noormannen, oe tooier oe mooier (benefietdag), Koningsdag én het wielercafé.

Wisseltap

CHOUFFE Soleil

CHOUFFE Soleil. Delicaat, fruitig, verfrissend… CHOUFFE Soleil belooft u de hele zomer lang stralende momenten. Gebrouwen op basis van een mengeling van gemoute gerst, tarwe en rogge, verspreidt CHOUFFE Soleil een zoet aroma van vlierbloesems en kamille. Zalige smaken van citrusvruchten (mandarijn en limoen) met toetsen van vanille en een hint van peper. Een feest voor uw smaakpapillen! In de ietwat troebele CHOUFFE Soleil schijnt altijd de zon. Om het hele jaar door van te genieten. Er staan u dus nog heel wat gezellige momenten te wachten!

Alc. 6%

chouffe-soleil-fles-33cl_1_1

Beschut terras

Aansluitend aan het café vind je een heerlijk beschut terras. Door het glazen windscherm, de overkapping én warmtelampen is het hier altijd goed toeven. Ervaar onze Westkappelse gastvrijheid en schuif aan voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of koffie met gebak.

Benieuwd naar onze lunch en/of dinerkaart? Klik dan hier

Tip: de Kasteel van Batavia sporthap
Elk weekend een andere verrassende en voordelige sporthap