EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

EEN CAFÉ VOL GESCHIEDENIS

In ons gastvrije café met groot beschut terras kun je naast een gezellig avondje uit ook van een heerlijke lunch of borrel genieten. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke events! Welkom bij Het Kasteel van Batavia.

Facebook

6 dagen geleden

Café Kasteel van Batavia

Sporthap weekend 12/13-10-19 ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook
·Deel

Evenementenkalender

logo-dijkfeest-rond
Dijkfeest Westkapelle 2019

02-08-2019

Dijkfeest Westkapelle 2019!

Vrijdag 2 augustus is het weer DIJKFEEST op de Zeedijk in Westkapelle! Met o.a. zeepkistenrace, Kids Disco, DJ’s & vuurwerkspektakel. Dat wordt feesten!! (Entree is gratis)

Aanmelden zeepkistenrace via:
info@kasteelvanbatavia.nl

Muntenverkoop:
– Munten zijn t/m 04-08 te besteden bij Café Kasteel van Batavia,
– Volg het Facebook evenement & Instagram voor meer informatie.

Bekijk hier het programma!

ninetytwo
DJ NinetyTwo

24-08-2019

DJ Ninety-Two, aka Nick was al vroeg een muziekliefhebber en draaide op jonge leeftijd al dagelijks de oude platen van zijn opa. Geloof het of niet, maar muziek van Gloria Gaynor en Blondie waren zijn favoriet!

De muziekstijl van DJ NinetyTwo: van Top 40 tot House en Urban, van oude discoplaten tot Moombahton & Trap. Hij brengt een ultieme mix, waar iedereen achteraf van denkt: wauw!

Zaterdag 24 augustus draait DJ NinetyTwo bij Kasteel van Batavia.

Jaarlijks terugkerende evenementen

Het Kasteel van Batavia organiseert een aantal leuke evenementen die jaarlijks terugkeren. De evenementen vinden plaats gedurende het hele jaar. Bekijk de bovenstaande agenda voor actuele data en meer informatie.

Enkele van de jaarlijkse evenementen zijn de Wasschappelse kermis, het dijkfeest, de oldtimerrit, tankloop, bazaar v.v. de Noormannen, oe tooier oe mooier (benefietdag), Koningsdag én het wielercafé.

Wisseltap

CHOUFFE Soleil

CHOUFFE Soleil. Delicaat, fruitig, verfrissend… CHOUFFE Soleil belooft u de hele zomer lang stralende momenten. Gebrouwen op basis van een mengeling van gemoute gerst, tarwe en rogge, verspreidt CHOUFFE Soleil een zoet aroma van vlierbloesems en kamille. Zalige smaken van citrusvruchten (mandarijn en limoen) met toetsen van vanille en een hint van peper. Een feest voor uw smaakpapillen! In de ietwat troebele CHOUFFE Soleil schijnt altijd de zon. Om het hele jaar door van te genieten. Er staan u dus nog heel wat gezellige momenten te wachten!

Alc. 6%

chouffe-soleil-fles-33cl_1_1

Beschut terras

Aansluitend aan het café vind je een heerlijk beschut terras. Door het glazen windscherm, de overkapping én warmtelampen is het hier altijd goed toeven. Ervaar onze Westkappelse gastvrijheid en schuif aan voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of koffie met gebak.

Benieuwd naar onze lunch en/of dinerkaart? Klik dan hier

Tip: de Kasteel van Batavia sporthap
Elk weekend een andere verrassende en voordelige sporthap